Win Er was eens…

Illustratie: Sanne Duijf

Maak kans op een van de drie 10CDboxen met

muzikale verhalen voor kinderen en volwassenen!

 

‘Clara zat in de vensterbank van de bijkeuken te kijken naar de sneeuwvlokken. Ze leken te dansen op de muziek die uit de grote kamer klonk. Het was kerstavond en haar vader en moeder gaven een diner. Zo meteen zouden de gasten komen. Kon ze maar net als de sneeuwvlokjes over de daken en de bomen zweven, dan hoefde ze niet in haar stijfgestreken jurk tussen de grote mensen te zitten. ‘Clara, kom!’ Haar broer Frans stak zijn hoofd om de deur. ‘Kom, het feest gaat beginnen!’ (De Notenkraker)

Tien prachtige verhalen met de bijbehorende muziek, verteld door onder meer Carice van Houten, Jenny Arean, Tygo Gernandt, Pierre Bokma, Kitty Courbois, Gijs Scholten van Aschat, Karin Bloemen, Paul de Leeuw en Ivo de Wijs.

Wil je kans maken om deze mooie box te winnen? Doe dan mee met de prijsvraag!

 doe mee button


Lees de spelvoorwaarden

  • De inschrijving voor deze prijsvraag sluit op woensdag 6 december 2017 om 23.59 uur.
  • De winnaars worden automatisch en willekeurig geselecteerd uit alle inzenders van het goede antwoord.
  • De winnaars krijgen per mail bericht op donderdag 7 december 2017. De winnaars hebben tot 9.30 uur op maandag 11 december om te reageren. Wanneer Classics To Go van een winnaar geen reactie op de mail ontvangt, behouden we ons het recht voor een nieuwe winnaar aan te wijzen.
  • Je kunt maar één keer meedoen aan de prijsvraag, meerdere inzendingen worden geteld als één.
  • De prijswinnaars worden alleen geselecteerd uit diegenen die het goede antwoord via het antwoordformulier hebben ingestuurd.