Win Concertkaartjes

Win concertkaartjes voor Bach Recomposed

Peter Gregson @ Paradiso Amsterdam / Zonnehuis

De bekende en geliefde Cellosuites van Bach krijgen 300 jaar na hun creatie een moderne bewerking van de jonge Schotse componist Peter Gregson in Recomposed by Peter Gregson: Bach – The Cello Suites.
De zes suites worden uitgevoerd door Gregson en een ensemble van vijf andere cellisten in steeds wisselende opstelling, ondersteund door een subtiel elektronisch fundament dat gecreëerd en gespeeld wordt door Gregson zelf.

Wil je dit live meemaken? Wanneer je meedoet aan de prijsvraag maak je kans op twee van de zes vrijkaartjes voor het concert in Paradiso/Zonnehuis in Amsterdam op 15 maart a.s., 20.30 uur.

doe mee button


Lees en luister ook


Lees de spelvoorwaarden

  • De inschrijving voor deze prijsvraag sluit op woensdag 6 maart 2019 om 23.59 uur.
  • De winnaar wordt automatisch en willekeurig geselecteerd uit alle inzenders van het goede antwoord.
  • De winnaar krijgt per mail bericht op donderdag 7 maart 2019. De winnaar heeft tot 9.30 uur op maandag 25 februari 2019 om te reageren. Wanneer Classics To Go van een winnaar geen reactie op de mail ontvangt, behouden we ons het recht voor een nieuwe winnaar aan te wijzen.
  • Je kunt maar één keer meedoen aan de prijsvraag, meerdere inzendingen worden geteld als één.
  • De prijswinnaar wordt alleen geselecteerd uit diegenen die het goede antwoord via het antwoordformulier hebben ingestuurd.