Klassiek voor jou Campagne

Klassiek voor jou

Gedurende de maand november staat klassieke muziek centraal. ‘Wat betekent klassiek voor jou?’ is de vraag die allerlei mensen deze maand beantwoorden.
Ga je deze maand naar de winkel en besteed je 20 euro aan muziek van de artiesten die meedoen aan de campagne, dan hebben we bovendien een prachtig klassiek kado voor jou!

Wat moet je doen?

1.  Kijk welke artiesten meedoen aan de campagne
2.  Of ga direct naar de actietitels, bestel voor 20 euro en krijg het kado
3.  Of ga naar de dichtstbijzijnde klassieke cd-winkel en laat je adviseren

Nora Fischer voor jou

Speciaal voor deze campagne nam zangeres Nora Fischer haar nieuwe album FOLK op met muziek van Ravel en Bartok. Het muzikale hart van Nora ligt op het raakvlak tussen volksmuziek en klassieke muziek. Veel componisten, waaronder ook Bartok en Ravel, schreven werken waarin de invloed van volksmuziek groot was. Met haar Hongaarse en Joodse roots, zingt Nora op onnavolgbare manier onder meer Ravels Kaddisch en Falun van Bartok. Lees meer en bekijk de teaser.
De cd is niet te koop, de muziek niet te vinden op Spotify of YouTube. Wanneer je deze cd wilt hebben krijg je hem gewoon kado in de winkel!Volg en win

Er is een prachtige Klassiek voor jou-playlist op Spotify met muziek van alle artiesten die meedoen aan de campagne.

Wanneer je via onderstaande link aangeeft deze playlist te willen volgen, maak je kans op een jaar lang gratis Spotify Premium!